Navštíveno 9780x

poraďte mi někdo jaké přenosné DVD na opěrku pro malé dítě do auta - je to spíš na využití 3 x za rok na delší cestu - vejlet či dovča, jinak hodinové trasy prospí .o)
díky za rady
Já bych šel asi cestou levného tabletu. Záleží, zda dokážeš pohádky stáhnout v avi apod.
Aj na toto mám iPada a osvedčil sa megahuste :-)
Taky bych šel cestou levného tabletu, který je přeci jen víceúčelovější.
radši klasické dvd do auta, bude to používat přítelkyně, moje máma, táta --- zkrátka DVD do auta, co moc nepřeskakuje a není až tak krám - cena je mi "jedno" kolem 3 litrů ? se asi něco dá né ?
Není krám kolem 3 litrů :) asi jako ostatní, bral bych tablet :)
no tak ho´dte nějakej levnej tablet ...
máme druhým rokem nějaký obyčejný Beng (něco jako tohle
[ Link ] ) a funguje to v pohodě, DVD nepřeskakují, ale stejně většinou pouštíme z USB flashky
šestikulák mě pochopil ... přesně něco takovýho.
sestra má pro malého v autě netbook a naprosto dostačující

30.03.2012, 12:32 |
Pekys nebo ty zabudovaný v opěrce hlavy. na ebay.co.uk k dostání za hubičku. Někdo tady z fora to má..možná Mrazik.
Jo jo ja je mam. Mam ty v operce uz snad 4 roky a jsou kdykoli k dispozici, nemusim sebou do auta nebo z auta nic tahat a kazdy prcek ma svou obrazovku. Podle meho nejlepsi reseni. U tech co se pridelavaji na operku mam strach co to udela pri nehode.
My je zpocatku taky moc nevyuzivali, ale pak vyrostou a vic a vic se nudi v aute nebo clovek jen nechcem, aby usnuli, takze je zacne vyuzivat mnohem casteji.
a ta opěrka jde z auta do auta ? nebo jak to funguje.
v červnu jedu do chorvatska O1, skorožena má pro dítě toledo, babička alteu a tohle bude kolovat - takže to musí bejt mobilní. Není to do auta kde to zůstane napořád. A toledo půjde za 2 roky do prde... takže fakt něco přehazovacího.
Koupim něco za ty 3-4 litry nejlépe s USB aby to umělo AVI - každopádně díky za rady.
Ta ble ty .o) nebudou pro mě to pravé ořechové ...
Se divim, že jsem bez toho vyrostl a moje děti taky....
Zdeny60: protože to za tebe nebylo :D
Zdeny60: každej kupuje holt jiný zbytečný píčoviny ...
Naštěstí... A díky Bohu!
Dnes děti nezanjí jednu bansíčku, jedinou pohádku, nepřečtou jednu knížku, neznají jediné přísloví - aler znají kraviny, co jim cpe americký producent stupidních filmů Harry Potterem počínaje a například Transformesr konče. To byl jen příklad, takových hrůz je požehnaně.
To vše podpořeno tím, že od nejútlejšího běku zabíjíme jejich vývoj a rozvoj osobnosti jednostrannou zátěží v podobě mobilů, PC a stupidních her a internetových portálů.
Který z dnenších kluků umí postavit model letadla? Z balsy? Který z kluků 12 let umí opravit sám Pionýra (nebo jiný stroj)? To byl taky jen příklad. Kolik je holek 12-13 let, které dokáží uvařit samy jídlo, aby se po něm člověk neotrávil?
A o tom, že když mají ujít 5 kilometrů na pochodáku, tak mají řeči jak holič v sobotu a když to náhodou ulezou, pak mají týden problémy se postavit na nohy...
Ale, darmo mluvit...
Zdeny60:
no je to pro moji dvouletou dceru a cestu do chorvatska, kdy bude upnutá 1200 km do Omiše v autosedačce - předčítání pohádek po cestě a opravování pionýra spojená s přípravou špaget nebude to pravé na její zabavení, aby tu cestu dala a nemuseli jsme pořád stavět.
Takže i přes tvé neskonalé slohové zábavné odstavce nech prosím výchovu a nákup elektroniky nepotřebné k životu zcela na mé režii .o)
Jinak s posledními tvými slovy v tomto linku plně souhlasim.
zdeny nic ve zlym, ale zase placas nesmysly. proste se zamysli, jak cestovali tvoje deti - lezlo se po cely zadni sedacce, moh sis lehnout, sednout, skakat, cumet se zadniho okynka. A dneska?! ses priksirovanej 5ti bodakama, ze se ani nepohnes - bych chtel videt, jak dlouho by jsi to vydrzel...

30.03.2012, 16:06 |
muSlim | Upraveno: 2012-03-30 16:06:36
2 MazliG: ale to si robíš srandu že si tak neschopný rodič!!!!! Dvojročné dieťa už MUSÍ vedieť opraviť Pionýra!!!!! :-D
muslim: ale levackou! pravou uvari obed pro 4clennou rodinu...
Opět nechcete číst mezi řádkama. Ale to je váš problém. Já ten svůh mám už dsot dlouho vyřešený. A až se to bude týkat vnoučat, tak svůj názor rozhodně přednesu.
Kamaráde, když mi bylo asi 6-7 - pravda, více, než 2, tak jsem cestovali na Šravu. Z Chrudimě. Sice jsem nebyl přivázanej 5 ti boďákama, ale pamatuji se, že mám se mnou seděla celou cestu v Msokviči vzdau, a učiula mě - ukazovala, vysvětlovala, hráli jsem slovní hry atd... Dnes? Hodíš fracínkovi DVD a pustíš mu kravinu a máš vyřešené. To, že ho to zabíjí odmala, neřešíš. On pak výsledek vypadá. A pro dnešní mládež je problém napsat blbou větáu o více než 3 slovech, nemají slovní zásobu, neumí mluvit, logicky uvažovat, % jsou jim cizí... proč asi? Výchova, pánové, jen a pouze výchova od nejmenšího věku. Chápu, že se to nikomu nechce líbit. Ale je to realita...
A než vzít děti třeba na hory? Tak jim koupí fotr teblata starej se, sokolíku. Tak to vidím já.
A jestli se ta má řeč někomu nelíbí, pak je u toho dotyčného asi něco fakt dost špatně :-)
tmx86: děláš si čurinu. Ale zkus e nad tím zamyslet. Aspoň trošku. Slim - to samý. Neber mě za konkretní slova, ale berte to jako takový globál pohled na výchovu a vývoj svých dětí....
A pak si to dejte do souvislosti s reálným stavem školství atd....
tak dost - Zdeny60: máš pravdu - mezi řádky to bylo o dost čitelnější ... hele nic ve zlym, ale ber tenhle link jako offline - je to už vyřešené - než se tu hádat kdo jak vychovává děti .o(( všem je to jasný ...

Zdeny: tvrdím si o sobě říct, že jsem chytrý člověk, který studuje dosti těžký obor VŠ a také neznám skoro žádnou básničku, nečtu knížky.. Chápu co si tím chtěl říct, ale je to prostě o rodičích a také rád pustím v budoucnu svému dítěti pohádku nebo něco naučného.

30.03.2012, 17:33 |
Pekys MazliG: jj, opěrka má štelovací trn do šířky, takže si ji poladíš podle rozteče děr v sedačce.
Zdeny moje deti jsou asi divny. Koukaj na pohadky, maji v aute DVD s LCD v operkach a pritom znaji basnicky, obcas si v aute zpivame, prislovi take znaji. Snazim se jim cestu v aute nejak zprijemnit, protoze koukani z okna pri jizde po dalnici jim moc dlouho nevydrzi a upoutani v autosedackach.
Tve nostalgicke vzpominani je pekne, skoda ze jsi ho nedoplnil slovy ,,to za nasich mladejch let ....". Treba pred 30 lety umel kazdy zabit slepici, oskubat, uvarit a pred 100 lety kazdy umel jezdit na koni a pred a pred a predtim umel chlap zabit mamuta. Umis snad zabit mamuta ? Kazda doba ma svoje a kazda doba vyzaduje jine dovednosti - rika se tomu pokrok. Schovavat pred detma pocitac nebo mobil mi prijde zvrhly, protoze pak jejich uplatneni bude o to mensi. To ze deti neumi napsat nejake slova, vety, to je problem rpdicu a ne pocitacu nebo dvd v operkach. Takovte deti tu byli i za mych detskych let.
A jednu vec jsem se naucil - nekecat ostatnim do vychovy, nejsou to tvoje deti.
Zdeny, senilita je hrozna vec, co ?
kaufland Louny 1500 supr stroj mam ho už 2 roky a je totálně nasazenej a chodí pořád myslím že jsem tam ještě jeden nedávno viděl
Zdeny60 - v tomhle už působíš jako typicky zapšklý důchodce, sorry. Každý psycholog ti řekne, že děti jsou dneska chytřejší než dřív - možná ztratily něco na šikovnosti, ale naopak získaly něco na inteligenci, o přehledu ani nemluvě. Jsem třicátník, ale klidně ti to uvedu na vlastním příkladu. O motorkách vím velký kulový a sportu jsem se jako dítě vyhýbal :-) Seděl jsem furt u počítače a díky tomu mluvím dneska plynně anglicky a mám dobře placenou práci. Myslíš, že jsem o něco přišel? Ani ne. Hry rozvíjí jiné schopnosti než sestavování pionýra, ale není to ani náhodou o nic horší než dřív. A že jsou místo strýčka Skrblíka Transformers? Není to náhodou úplně to samé?
Vždycky si vzpomenu na jednoho 55-letého kolegu. Když si přečetl, že dnešní děti jsou podle mínění důchodců hrozný, tak se jen zasmál a prohodil: "My jsme po sobě házeli jako děti kameny a když jsme se zakrvácený vrátili domů, tak nás ještě seřezal fotr. Oproti tomu jsou dnešní děti vrchol slušnosti."
Mr. Scully: až těm dětem, kterým bude tak jako tobě, ....
Mrazik: a tak to má být.(Na poslední poznámku nereaguji, neb se mě - zatím - netýká).
kdyby náhodou mám na prodej DVD přehrávač s monitorem
do auta ,velmi dobrý stav u mě nevyužitý
v případě zájmu hodím foto a víc info
za vsechno muzou trilobiti :-)

30.03.2012, 23:03 |
hanzz Podepisuji, co napsal mrazik v 19:06!
BTW: Řeším aktuálně stejný problém, co MazliG. S prvním klukem jsem také cestovali bez DVD. Žena seděla vzadu vedle něj, hráli si spolu, sledovali jsme a vysvětlovaii svět (Zdeny!), zpívali jsme a podobně. První kluk je spíš pohodář a v klídku. Ale druhý kluk je čert. Toho už nejde tak jednoduše zaměstnat bez pohybu, navíc žena se s klukama dozadu nevejde. A tak si myslíme, že DVD může pomoc ... zatím mám v hledáčku nějaký Sencor se dvěma obrazovkama. Ty opěrky s DVD jsou fajn, ale cenově trochu mimo to, co jsem ochotný za to dát. :(
Žena vzadu sedět nemůže, protože se jí zvedá kufr a pak zvrací. :-P Takže junior cestuje na sedadle se psem a moc toho spolu nenakecají .. bohužel.
Jinak pamatuju na pravidelný cestování 120tkou k babičkám .. k jedné to bylo 400 km a k druhé 550 km, takže cesta na celej den a vždycky jsme se s bráchou nějak zabavili, ale ona cesta byla z 90% po okreskách, kde člověk mohl při troše dobré vůle vidět zvířata, zastavit na zmrzku nebo čumět na jiný zajímavosti. Dneska je to 90% dálnice a velká pruda.
Ještě mě napadla místo DVD rubikova kostka, to by mohlo mláďata na chvíli zabavit. :-P

31.03.2012, 17:13 |
JA jak píše Zdeny
píše o tom, že místo povídání si všechno ulehčujete, hledají se výmluvy jak toho svýho bubáka uklidit k něčemu co žere elektriku ale nedává vlastní názor, představivost a další vlastnosti.A co se týká mladý generace, zkuste se jich zeptat na pár věcí z všeobecnýho přehledu a uvidíte..čumim na jedničce na taxik a to jsou někdy věci.A schopnost něco souvisle popsat?Bída a některé příspěvky ala FB to tady jenom dokazujou....ano jsem 63 ročník, ale kalim s dětma občas pohulim jejich kytky a vůbec tak nějak to funguje..jsou rádi, že nemaj starýho(duchem:-) fotra ale čtou zajímají se o spoustu věcí a z hrůzou zjišťujou, že si nemaj někdy co říct ze svejma ročníkama.A za to všechno může výchova, a to mi nikdo nevyvrátí...

31.03.2012, 17:15 |
JA P.S. Padesátkám ZDAR!!! :-)

31.03.2012, 17:19 |
Zdeny60 | Upraveno: 2012-03-31 17:19:58
Ja:-) Taxík - nědky řičím smíchy nad těmi perlami, co se některým borcům sypou z pysku :-))))

31.03.2012, 17:25 |
JA no ale pak mi je smutno, když ročníky 89- neví že Má vlast, fakt není opera...
jen to tu Honzovi zase pořádně zaserte těma kecama...chjo
no jo, každý neví vše, že? :-)
to jsou zase chytré kecy... ach jo
Sorry ale nesnáším lidi co se se*ou druhým do výchovy... Každý dělá tak, jak uzná za vhodné..
Nevykládáš si to špatně? Tobě se tu do výchovy přeci nikdo neser, nebo snad ano? A nebo někomu jinýmu? Čti pozorněji.
Zdeny: ano tvé příspěvky jsem četl hodně pozorně :) A očividně radíš jak by se mělo dítě vychovávat :). Mě je to celkem jedno, protože se chystám založit rodinu nejdřív za 7 let, ale také musíš jít s dobou ;)
Tak já chápu, že pravda je někdy hodně nepříjmená. Tak to ale v životě už holt chodí, no s tím se asi budeš muset smířit.
Jinak pokud bys měl zájem, mohu ti sehnat zajímavé studie o výchově dětí z pohledu psychologů a i jiných znalců. Zajímavé počtení. Já jsem měl možnost do některých kapitol nahlédnout, když se připravovala synova přítelkyně na státnice na MU a lezly mi oči z důlků.
Byly tam i zajímavé pasáže, které na základě dlouhodbých testů zkoumaly vztah mezi výchovou a následným % kriminality.
Dále studie o tom, jak zátěž mozkových center nadměrným sledováním obrazopvek (jak TV, tak PC) může vyvolávat záchvaty epilepsie (tento případ znám dokonce osobně, syn mého mamaráda, trvalo to léta, než se přišlo na příčinu, ale u něj to byla nadměrná zátěž mozku vstřebáváním extremního kvanta informací všeho druhu.Je to kluk, který studuje a kupodivu si pamatuje vše kolem sebe, dnes končí farmacii).
A jen se tě, Mindite, zeptám - jak to myslíš "jít s dobou"? nějak si na toto zkouším najít odpově´d a nenacházím nic škodlivého na tom, že rodiče prostě výchovu a VÝVOJ svých dětí usměrňují i jinak, než že jim nakoupí PC, NTB a smart founy a nechajíé je pak napospas ulici a partám. Tohle jsem měl já na mysli, ale třeba mi to objasníš...
no jo, dedci uz si nepokecaj, tak musej svoje nazory ventilovat aspon tady, resp. minimalne jeden zdejsi dedek, kterej mi tim neustalym komentovanim kdecehos prijde jen trapnej a ve velky mire i totalne zcela misu.
Odpoved na otazku zadna, pritom to tema sleduju jestli se tady nenajde neco rozumnyho, pac levne cinske dvd co jsem dostal jako reklamni darek doslouzilo - byl to taky nejakej Benq nebo neco takovyho.
Riskovat notebook nechci, stejne jako kudlat hlavovky, a kdyz jsem mel pujceny tablet byl velky problem se zvukem (sluchatka mi prcek nenecha na hlave) takze take resim nejaky prehravac, rozumna uhlopricka min 9", slusny obraz, zadnou mechaniku nepotrebuju, pac to proste nevydrzi, USB a nejaka sirsi podpora formatu by byla fajn.
V pondeli mi ma kamos dovezt DVP-FX970 od Sony, tak podam nejakej report, pac on ho ma, udajne to jede pres 7 hodin na baterie, ma to slusny obraz, a stoji kolem 4000, narozdil od noname prehravacu vim, ze bude i za rok a vic resitelny pripadny servis a nd, a zadne problemy se zarukou.
[ Link ] [ Link ]

01.04.2012, 12:32 |
JA Hoši, to mě právě děsí, jít s dobou..fetovat na základce, nevědět co tem můj fešák dělá? Opravdu vám nepřeju mít doma něco co školu nedodělá, krást je normální když kradou všichni, a nepřeju vám mít vybílenej byt od vlastního potomka...možná se usmíváte ale když okolo 14 najdete trávu v kapse a víte že za rohem cikán dealuje perník vyhrávají , podle mě děti co jsou si vědomy hodnot a vůbec ta výchova probíhá s tím, že se jim věnuješ.Dcera od 14 ví jak otěhotní a chová se podle toho.Je toho fůta aale dvd, pc founy a různý píčoviny nenahradí pokec.A věřte mi, že když to z dětma probírám, co se jim líbilo a co ne , byly rádi, že jsme se jim v rámci možností věnovali.
Prostě za pár let uvidíte samy .zač je toho loket..
Totál souhlas. Líp bych to nenapsal a hlavně - v něčem prostě s dobou odmítám jít, jsa poučen věkem a zkušenostmi, na rozdíl od některých. Nejmenuju je.
Zdeny: takže jaktože máš mobil, na co auto? Jezdi na kole.. ATD. Strašně si protiřečíš.
JA: jaké fetování? to není o přenosném DVD či mobilu, ale o tom jak si vychováš své dítě.. Já osobně jsem nikdy nepocítil potřebu požívat tyto cool věci. Asi máš zkreslené představy o světě.
Proč oba plácáte takové kecy mimo mísu. Omlouvám se, jestli se vás dotýká můj věk a dělám chytrého, ale zarputile tvrdíte jak "jítí s dobou" je naprosto TABU, ale oba dva využíváte moderní předměty.
Jak už bylo napsáno, senilita je opravdu strašná. Nadruhou stranu se není čemu divit, když poslouchám důchodce jak se co děje atd... Zatím jste oba psali jen věci okolo, žádný pádný argument proč ne moderní věci.
Omlouvám se, jestli se vás to obou nějak dotkne či dokonce naštve, ale nechtěl bych vás za rodiče... Neberte to nějak negativně a soudím jen podle toho jak zde píšete (i jiné témata zabývající se mladýma,....).
no, mám doma skoro dvouměsíčního prcka, tak jsem zvědavej na mojí výchovu. ale rozhodně mu nebudu upírat technologickej pokrok. na druhou stranu věřím, že když budu mladýho vést ke sportu (narozdíl od našich), tak riziko feťáka a zloděje je minimální...
btw s tátou jsme stavěli draky, vrchol byla "krabice", stavěli jsme i různý stavebnice letadel na gumu apod, ale jako že bysme někdy dokázali sami postavit letadlo z balzy? to ne.
Zdeny60 a JA:
víte co vy jste, vy jste filozofičtí demagogové.
já chci pro dvouleté dítě v tomto vlákně DVD do auta, aby přečkala cestu a šla chvíli zabavit - a vy se tu bavíte o tom, jak děti fetují, jak se mojí holce asi nevěnuju, že s ní nechci 15 hodin mluvit a ukazovat dálnici - jste normální ? ? nebo jste blázni ? ? nebo nemáte co dělat ? ? nebo co ?
moje dítě ve 2 letech umí nádherně mluvit, umí básničky, písničky, rýmovačky, čteme knížky - ale co to do píči má společnýho s DVD do auta na cestu do chorvatska ???
- to si snad ze mě děláte prdel tady ....
ještě Vám dvěma fildům byc rád napsal, že opravdu chápu co tím filozofováním myslíte - ale 100% jsem přesvědčen, že sem to opravdu nepatří ...
až tu bude link - bydlíme v paneláku, nemáme 6 mega na barák se zahradou pro děti a moje dítě neumí se šroubovákem a fetuje - pak rozvíjejte chyby z výchovy ale proboha né u tohohle vlákna .o)
Zdeny: Můžeš mi říct, co je špatného na tom, pustit dítěti v autě při 15ti hodinové cestě pohádku,když sedí v sedačce? Není to náhodou i lepší,když se dítě dívá a zajímá ho to a ty se můžeš plně věnovat řízení? Tvá touha po poučování ostatních ohledně výchovy dětí, aniž by se na to někdo ptal, má trhliny.
ne není to lepší, protože když bude po cestě koukat na krtečka, stane se z ní mentálně zaostalej asociál neschopnej kvalitního života.
jinak taky žasnu, co tu někteří dokážou z DVD do auta vyvinout za životní moudra a teorie...

01.04.2012, 17:43 |
Kacko MazliG: Doporucuju taky tablet, i kdyz vim co jsi psal:)
Nemusis tahat DVD, muzes ji tam hodit treba kresleni, sam tam muzes mit navigaci, knihy, net atp. Proste mnoho vyhod a mala to urcite zvladne po chvili ovladat sama.
Za 3k se daji v pohode sehnat.
Zdeny, pokud to bylo na me, tak jsem napsal svuj nazor, pises sem obcas jako nekdo, kdo doted jezdi v moskvici a doma kouka na cernobilou televizi, nepouziva mobilni telefon nebo internet, protoze takova vec Ti preci osobni setkani a pokec nenahradi.
Nic z toho kdyz jsme byli mlady, nebylo, stejne jako prenosny dvd prehravace do auta nebo detsky auticka typu peg perego, u kterych jsi predvedl podobne zcestny nazory v jiny diskuzi.
Je fajn zes jezdil s matkou v moskvici vzadu, 50km na vylet k babicce po silnicich kde jelo 5 aut za den.
Dneska je situace jinde, dite je narvany a pripasany v sedacce, kde ma minimum pohybu, na dovolenou tak stravi treba 1500km, takze si proste muzes odpustit podobny komentare, ktery jsou totalne o hovne, a nikdo o ne ve svym vlakne jak vidis nestoji. Sem tam se to cist dalo, ale v posledni dobe mi Tvoje potreba se neustale vyjadrovat ke vsemu a prosazovat svoje smesne zastaraly nazory z doby krale klacka prijde dost otravny....
Pokud bys mi zase chtel napsat "Tak je nečti.", podotkl bych jen, ze jako starsi a moudrejsi, je sem prece nemusis psat. Ja to ctu kvuli tomu ze me podobne tema zajima a bohuzel se tohle neda jen tak preskocit a necist.
MazliG: To je snad jasný, ne? Prostě chceš pro děcko na 10hod jízdu DVD, tak je jasný, že doma ho dáváš sedět před TV a vedle v pokoji koukáš na freefoto :-D
Někteří májí dar číst mezi řádky...více než ostatní ;-)
PS: Moje malá ve 23měs teda mluvit určitě neumí, tak máš prcka šikovnýho. Když jsem se snažil číst jí před spaním, tak mně kopala do knížky, tož jsem to ještě odložil :)
tak už toho necháme, všem je snad vše jasný - krom tedy toho DVDčka .o)))))
MazliG ja doporucuju ty operky se zabudovanym DVD. V aute mam standartne 16GB flash disk a je to v pohode. DOst lidi pouziva tablet, jsou i ruzne adaptery na upevneni k operce v aute.
Dudelina me tu knizku rovnou vzali a zahodili a kdyz jsem zcal zpivat, zacpavali si usi a kriceli, at toho rvani necham :D. Ted uz je to lepsi, cteme si spolu a obcas me nechaji zazpivat ukolebavku na nohavici.

01.04.2012, 22:31 |
hanzz to Luke_288: Bacha na to, krteček fakt není moc vhodný pro výchovu dětí. Třeba díl "Krtek a paraplíčko", to je vyloženě škodlivá záležitost! Černý vagabund krtek žije na smetišti. Celý den zevluje a nic positivního pro společnost nedělá. Naopak! V nestřeženém okamžiku ukradne poctivému živnostníkovi meloun. Ten jej chce dostat zpět, ale krtek se svými kumpány jej začne naopak šikanovat ještě víc, až poctivý živnostník přijde o celý svůj prodejní stánek, který i s úrodou a registrační pokladnou skončí v nedalekém potoku. Příhoda pokračuje trápením dalších ubohých obyvatel přírody, které provádí nepřizpůsobivý krtek se svojí zločineckou bandou! Divím se, že ten díl ještě systém nezakázal ... možná to bude tím, že ho zatím ani Zdeny ani JA neviděli... :)
Takto závadných pohádek vyprodukoval Z. Miler celou řadu a ještě na tom šíleně vydělal. Hanba! A vsadím se, že lze sehnat zajímavé studie o výchově dětí z pohledu psychologů a i jiných znalců, které potvrdí, že děti sledující krtečka za jízdy v autě zákonitě po pár letech skončí se stříkačkou v žíle!!!
:o)
nebo je krteček možná důvod, proč těm tmavším prochází, když ostatním berou jako to dělal právě krteček.
hanzz :O)
ty woe to musim cenzurovat, hned to mladymu maznu z disku, at se mi nezkazi!
no kdyz uz je to tak vyhroceny, tak co jsem videl drzaky na tablet, zadna slava, co se zase bezpecnosti tyce asi by byla ta hlavovka nejlepsi no :O/

02.04.2012, 16:58 |
JA kdo nechce nepochopí...a strašně jsem se nasmál rádoby veselým povídáčkám.Podle reakcí mi je to celkem jasný..no nic užívejte si života
ńepisou jestli to ma avi nebo divx apod. coz by me vadilo, pac jak jsem psal, dneska uz me mechanika nezajima, je to zdroj problemu, lepsi je podle me USB pro propojeni nejaky flashky.
H-H: volal jsem tam a prý to divx chroupe - prý občas něco nemaká, asi kodeky apod. ale jejich "zkušebně" vypálené divx co prý mají na firmě tam šlapou. Už jsem to vzal - pak poreferuju.

04.04.2012, 11:11 |
Conan V r. 2007 jsem koupil Panasonic DVD-LS80EG-K:
[ Link ] Dodnes funguje a to ho obsluhujou/obsluhovali samy děti když jim byly 3 roky. Většinou teda beží normálně doma, v autě byl tak cca 20-krát. Uchycení za autoopěrku pomocí nástavce.
Tenkrát stál 6.500Kč :-(
no je skoda ze i kdyz je clovek ochotnej zaplatit vic, z tech znackovych si moc nevybere, pac i ta Sonka ma celkem dobry zpracovani a proste pusobi na me lip udelana nez ty noname srace, ale 7" je malo, ta 9" by mela dorazit v patek, ted tu mam pujcenou s bluray mechanikou coz povazuju za holej nesmysl - BDP-SX1L, ale 10" a zajimava cena kolem 6t, jen mi prijde ze tady je ta kvalita o trochu horsi nez u toho modelu FX970 coz nechapu :O/

04.04.2012, 11:49 |
AR Zdeny60: ale jak tak koukam tak i to žes byl ochuzen o DVD a podobný featurky ti moc nepomohlo se naučit aspoň ovládat mateřský jazyk ;)
já to co jsem obj. - tak se to dalo za 4200,- tak jsem to vzal a uvidíme ... jakmile na tom půjdou šmoulové DVD a lotrando a zubejda avi, tak to mi stačí .o)
není to přes popruh k opěrce, páč to "prý" klepe víc jak tenhle držák, tak pak podám report
takže:
držák dobře drží na opěrce
žere to avička
FM modulátor, nebo jak se to jmenuje - zkrátka z repráků to leze pěkně
- a to je vše co jsem chtěl, má to i cd s hrama, 1 x usb joy, SD karty, USB
takže podpora přehrávámi divx z USB i SD karty je. Takže doma mi visí 32GB flash, půjde na kejbl, aby to dítě neukoplo a hurá 20 pohádek.
Jinak je v balení cd s 300 ks her - ma sa kr. Vzpomínám když mi bylo 14-15, pacman, tetris, sogoban atd .o) přes rádoby playstation joy na miniusb je to retro pecka
do HR neřídim .o)